Oppdag De Mest Kjente Tipsene Om Forbedring Av Hjemmet

I dag er oppussing en utrolig populær hobby som vokser i popularitet. Etterspørselen etter produkter og teknikker knyttet til det er på vei oppover. Nå er det på tide å begynne med det. Her er noen tips du kan bruke til å komme i gang med oppussingsplanene dine.

Når du pusser opp et kjøkken eller bad, unngå å bruke linoleum. Den fremste grunnen til dette er at linoleum har falt ut av moten og kan gjøre din nye renovering synes datert. Flis har et mye bedre utseende, kan brukes i enhver situasjon hvor du kan velge linoleum, og kan til og med ha strålende varmegitter installert under for ekstra berøring av oppvarmede gulv.

Monter strålevarme under de nye flisgulvene. Det er sett tilgjengelig for gjør-det-selv-huseieren, og det er egentlig ikke rakettvitenskap. Det vil utgjøre en dramatisk forskjell i «wow» -faktoren i hjemmet ditt både for gjestene og potensielle kjøpere. Be dem ta av seg skoene og føle varmen!

Bruk hylle braketter for å slå av dine ikke-trapper. Metall hylle braketter kan ha en rekke bruksområder. En bruker er å feste dem under trappen for å stoppe dem fra squeaking. Bruk en drill for raskt å skru dem på plass. Pass på at skruene ikke stikker gjennom trinnene!

Bruk maling laget for å berøre opp apparater for å dekke opp feil på keramiske fliser. Har du chip en av flisene flytte møbler? Denne typen maling vil få det til å se nesten like bra ut som ny. Det tørker hardt med en blank farge som knapt skiller seg fra overflaten av selve flisen.

Feste to PVC-rør er en enkel prosess som krever PVC primer og PVC sement. Det er viktig at du bruker disse spesifikke produktene som din pipe vil ikke holde med andre lim eller sement (siden PVC sement smelter PVC litt for å skape en mer fast bind) og det kan være tilbøyelig til å lekke hvis du unngår et lag av PVC primer. I tillegg bør det ikke være vann på overflater av rørene.

Oppgi de tingene du trenger før du går til oppussingsbutikken. Når du vet nøyaktig hva du trenger, vil du aldri glemme noe.

Hvordan male en paneldør. Rekkefølgen på å male en paneldør er ganske viktig hvis du vil få et profesjonelt utseende. Først maler du noen lister, etterfulgt av de innfelte panelene. Deretter maler du de vannrette områdene og til slutt de loddrette områdene. Bruk alltid glatte slag, etter treets korn. Etter at den første kappen har tørket, gni døren med fint sandpapir, tørk rent og påfør en annen frakk.

Du bør nå se hvorfor denne hobbyen er veldig populær. Det er så mye du kan gjøre i det! Det er også massevis av informasjon om hvordan du begynner å nyte fordelene med det. Ved å følge disse tipsene, er du godt på vei til å forbedre hjemmet ditt.

Komme I Gang Med Forbedringer I Hjemmet