Oppdag De Mest Kjente Tipsene Om Forbedring Av Hjemmet

I dag er oppussing en utrolig populær hobby som vokser i popularitet. Etterspørselen etter produkter og teknikker knyttet til det er på vei oppover. Nå er det på tide å begynne med det. Her er noen tips du kan bruke til å komme i gang med oppussingsplanene dine.

Når du pusser opp et kjøkken eller bad, unngå å bruke linoleum. Den fremste grunnen til dette er at linoleum har falt ut av moten og kan gjøre din nye renovering synes datert. Flis har et mye bedre utseende, kan brukes i enhver situasjon hvor du kan velge linoleum, og kan til og med ha strålende varmegitter installert under for ekstra berøring av oppvarmede gulv.

Monter strålevarme under de nye flisgulvene. Det er sett tilgjengelig for gjør-det-selv-huseieren, og det er egentlig ikke rakettvitenskap. Det vil utgjøre en dramatisk forskjell i «wow» -faktoren i hjemmet ditt både for gjestene og potensielle kjøpere. Be dem ta av seg skoene og føle varmen!

Bruk hylle braketter for å slå av dine ikke-trapper. Metall hylle braketter kan ha en rekke bruksområder. En bruker er å feste dem under trappen for å stoppe dem fra squeaking. Bruk en drill for raskt å skru dem på plass. Pass på at skruene ikke stikker gjennom trinnene!

Bruk maling laget for å berøre opp apparater for å dekke opp feil på keramiske fliser. Har du chip en av flisene flytte møbler? Denne typen maling vil få det til å se nesten like bra ut som ny. Det tørker hardt med en blank farge som knapt skiller seg fra overflaten av selve flisen.

Feste to PVC-rør er en enkel prosess som krever PVC primer og PVC sement. Det er viktig at du bruker disse spesifikke produktene som din pipe vil ikke holde med andre lim eller sement (siden PVC sement smelter PVC litt for å skape en mer fast bind) og det kan være tilbøyelig til å lekke hvis du unngår et lag av PVC primer. I tillegg bør det ikke være vann på overflater av rørene.

Oppgi de tingene du trenger før du går til oppussingsbutikken. Når du vet nøyaktig hva du trenger, vil du aldri glemme noe.

Hvordan male en paneldør. Rekkefølgen på å male en paneldør er ganske viktig hvis du vil få et profesjonelt utseende. Først maler du noen lister, etterfulgt av de innfelte panelene. Deretter maler du de vannrette områdene og til slutt de loddrette områdene. Bruk alltid glatte slag, etter treets korn. Etter at den første kappen har tørket, gni døren med fint sandpapir, tørk rent og påfør en annen frakk.

Du bør nå se hvorfor denne hobbyen er veldig populær. Det er så mye du kan gjøre i det! Det er også massevis av informasjon om hvordan du begynner å nyte fordelene med det. Ved å følge disse tipsene, er du godt på vei til å forbedre hjemmet ditt.

Komme I Gang Med Forbedringer I Hjemmet

Eksperttips For Planlegging Av Flotte Boligforbedringer

Når det er på tide å begynne å forbedre hjemmet ditt, kan du lure på hvor du skal begynne, da det er så mange ting du bør vurdere når du skal kjøpe verktøy, lese forskrifter og lære teknikker. Tipsene i denne artikkelen kan gi deg det du trenger å vite for å hjelpe deg i gang.

Installer takvifter for å sirkulere luften i hjemmet ditt. Om sommeren kan viften justeres for å blåse ned, og om vinteren kan den justeres for å trekke luften opp. Dette øker effektiviteten til verktøyene i hjemmet ditt, slik at du betaler mindre i oppvarming og kjøling og sparer energi.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, er det viktig å innse at jo mer tilpasset du har, desto mindre sannsynlig vil det bli verdsatt av dine fremtidige kjøpere. Hvis du er bekymret for salgsverdien av huset ditt, er det viktig å appellere til allmennheten i motsetning til din egen smak.

Rull taket på gulvet for en praktisk talt uforgjengelig finish! Kjøp rulletak uten limlist. Lim den på plass enten i lange strimler når den kommer av rullen eller kuttes opp i uregelmessige geometriske former. Belegg tykt med maling og bruk pensel for å jevne malingen jevnt inn i overflaten.

Å kjøpe brukte stoler med dårlig polstring på setedelen er ikke så ille. Mange ganger kan du enkelt fjerne setet, ta ut stiftene som holder det strakte stoffet over puten og slå det av. Du kan blande match hvilket som helst stoff du ønsker, og stifte det tilbake til bunnen med en kraftig stiftemaskin.

Start oppussingsprosjektene dine på kjøkkenet, hvor eiere kan se opptil 500% avkastning på investeringen. For å gi rommet et friskt, rent utseende, må du male skapene hvite og bytte ut maskinvaren. Fokuser også på tellerne; Hold deg unna fliser og kjøp granitt eller imitasjonsstein.

Hvis du har et lite bad og ikke nok plass til å lagre tingene dine, kan du enkelt lage litt plass selv. Kjøp noen trehyller og installer dem på veggen på badet ditt. Vis kremer, parfymer og andre skjønnhetsartikler på hyllene, i tillegg til dine mindre håndklær eller toalettpapirruller. Dette vil ikke bare gi badet ditt et dekorativt løft, det vil også organisere det.

Å forbedre hjemmet ditt selv uansett kan være en morsom og givende opplevelse, men dette kan også være en katastrofe. Før du starter noen prosjekter, må du undersøke hva du gjør først. Å komme halvveis i et oppussingsprosjekt bare for å finne ut at du gjør noe galt, er et mareritt som venter på å skje.

Når du maler hjemmet ditt, må du bruke dråpekluter eller annen type stoff for å fange malingen. Hvis det er dryppmaling over hele gulvet, vil det gi kjøperne en grunn til å be om en lavere pris eller be dem velge en annen eiendom.

Som du har sett, deler husets forbedringsteknikker, mens de er forskjellige, mange grunnleggende. De varierer bare når det gjelder jobber og kostnader. Alt som trengs for å bestemme mellom dem er litt forskning og sunn fornuft for å finne de beste verktøyene og teknikkene som vil fungere med deg, budsjettet og hjemmet ditt.

Komme I Gang Med Forbedringer I Hjemmet

Råd Om Oppussing Som Er Lett Å Forstå

Å utføre dine egne hjemforbedringer trenger ikke å være overveldende, men folk som har erfaring med ombygging, reparasjon og forbedring av hjemmene sine, vet at noen få enkle tips og triks kan gjøre en stor forskjell. Hvis du tenker på å sette i gang noen nye forbedringer i hjemmet, må du huske på følgende tips for å sikre at alt går som det skal, og at ingenting går galt.

Før du begynner, må boligforbedringer søke om de nødvendige byggetillatelsene. Enhver boligforbedring som innebærer rørleggerarbeid, elektrisitet eller strukturelle endringer kan kreve tillatelse. Sjekk lokale lover. Hvis du fortsetter uten tillatelse, kan du bli bøtelagt, eller det kan gjøre huset vanskeligere å selge i fremtiden.

Å bytte dekk kan være problematisk hvis du ikke tilfeldigvis er en veldig sterk person. Særlig kan løsningen av mutterne ta mer styrke enn mange av oss har. Bruk en jukserbar! Et verft langt rørstykke som er akkurat stort nok til å passe over enden av sleipnøkkelen din, vil gi deg den ekstra innflytelsen for å få jobben gjort.

Hardved, fliser og andre glatte overflater kan virke som en god idé i områder med mye trafikk som trapper og ganger, men de samme områdene kan da ekko og etterklare gjennom hele huset. Du ville ikke høre hvert skritt gå ned i gangen hvis du lå i et soverom og sov.

Ikke alle oppussingsprosjekter trenger å være en større overhaling eller en stor utgift; Det er en rekke raske og enkle oppdateringer du kan gjøre til en rimelig pris for å tilføre verdi og appellere til hjemmet ditt. Start med maling. Mal veggene, skapene, trimmen eller dørene dine. Du kan til og med male ovnen eller gulvflisene med spesialmaling designet for dette formålet. Øk lagringsplassen ved å installere skap eller pantry arrangører. Bytt ut kjedelige kjøkkenskapsknapper med de som er unike og dekorative. Mens du holder på, gjør du det samme med dine vanlige hvite veggplater. Forbedre den nye malingsjobben med friske, lyse gardiner og renhet. Lei en gulvbuffer, og buff og voks dine tregulv. Litt penger og litt kreativitet kan resultere i dramatiske endringer.

Hvis det fortsatt renner vann fra toaletttanken, bør du sjekke flyteballen. En flottørkule som er plassert for høyt, vil konstant føre til at vann kommer inn i toalettets overløpsrør. En flyteball som er plassert for lavt, tillater ikke riktig drift. Ikke la ballen berøre tankens sider, og bytt ballen hvis den er skadet.

En av de minste forbedringene av hjemmet ditt med størst innvirkning er en grundig rengjøring av huset. Å bruke tid på å rengjøre alle deler av huset ditt vil forbedre den generelle lukten, utseendet og miljøet i hjemmet ditt. En grundig rengjøring blir ofte oversett som en kostnadseffektiv metode for forbedring av hjemmet.

Disse enkle tipsene burde ha hjulpet deg med å se noen nye perspektiver på forbedring av hjemmet, som får deg til å tenke kreativt om hva som vil fungere og ikke vil fungere i ditt eget hjem. Å lære å tenke smart om hvordan du gjør forbedringer vil være en verdifull ferdighet når du får erfaring og takler mer komplekse oppussingsjobber.

Komme I Gang Med Forbedringer I Hjemmet

Tips Og Triks For Husforbedringselskeren

Oppussing av hjemmet kan være nok til å få hodet til å snurre når du er uerfaren, men det har store belønninger. Alt du trenger for å komme i gang er kunnskap og tålmodighet. Start med denne artikkelen for å lære noen grunnleggende ting om populære oppussingsprosjekter.

Ved renovering av kjøkkenet, unngå flislagte benker. Flislagte benkeplater er mindre sanitære enn benkeplater i granitt eller mock-stein, fordi mat og andre forurensninger kan bygge seg opp i mellomrommene mellom flisene. Benkeplater i fliser kan også sprekke eller til og med knuses hvis en tallerken faller ned på dem, i motsetning til benkeplater laget av mer moderne materialer.

En flott måte å få innsiden av hjemmet ditt til å glitre er å sette inn en ny støpeform i. Ny støping bidrar til å skape en frisk følelse i ditt boareal. Du kan kjøpe spesiell støping med vakre utskjæringer på dem for å legge til et unikt snev av eleganse og stil i hjemmet ditt.

Patch hull i gips med mesh. Spred først et lag med gips gjørme inn i hullet og rundt kantene. Trykk deretter lappen inn i gjørma slik at den fester jevnt til overflaten av veggen. Dryv gjørmen forsiktig over plasteret, la det tørke, og sand deretter til det er jevnt.

Hvis du er usikker på hvordan du fikser noe hjemme, kan du leie en profesjonell i stedet. Mange starter med forbedringsprosjekter og tror at de enkelt kan gjøre det, men det er ikke tilfelle med mange prosjekter. Det er enklere og mer kostnadseffektivt å la en profesjonell håndtere det i stedet for å rote og kaste materialene dine.

En flott måte å spare penger på vinteroppvarmingskostnader er å isolere loftet ditt. Det er et faktum at varmen stiger og går tapt lett i dårlig isolerte hjem i de kaldere årstidene. Isolasjon fås lett i mange maskinvare- eller boligforbedringsbutikker og kan være enkel å installere.

For å få taket på eiendommen din til å vare så lenge som mulig, bør du sørge for at det er installert ventilasjonsåpninger for å trekke varm luft ut av loftet. Dette vil holde undersiden av taket avkjølt slik at det ikke koker helvetesild slik en stekepanne koker og egger.

Hvis du ønsker frihet til å ta beslutninger om huset ditt, må du flytte til et landlig område. Der er eiendommene mye større, og i de fleste tilfeller er det ingen regler eller forskrifter som forteller deg hvordan du skal dekorere hjemmet eller hagen din. Dette kan være en velsignelse for de som er kreative nok til å gi eiendommen et unikt utseende.

Husk at stolbeis har en naturlig tendens til å falle over tid. Du kan gjenopprette boksen slik at den blir som ny ved å bruke dette trikset. Du kan fukte bunnen av den sakkende stokken med en svamp. Pass på at vannet du bruker er varmt. La vannet sitte på glasset i en natt. Gjenta til burken er fullstendig reparert.

Du bør nå ha noen ideer om hvordan du kan forbedre ditt eget hjem. Hvis du forblir utholdende, målbevisst og organisert, vil du lykkes i ethvert prosjekt du tar på deg.

Komme I Gang Med Forbedringer I Hjemmet